Crazy Farm Race

Når det gjelder spilleautomater på nett er det de mest sprøe spillene med tilfeldige temaer som er mest morsomme å spille. Skill-on-net sitt automat-spill Crazy Farm Race er et perfekt eksempel på et slikt spill. Dette spillet handler om en gruppe søte gårds-dyr som jager hverandre for å nå målstreken og få sekken med $3,000 i cash.

Skill-on-net sitt video automat-spill Crazy Farm Race settes mot et nydelig vakkert landskap. Hjulene er omringet av frodige frukter og grønnsaker. Du blir transportert til et virtuelt og muntert løp hvor alle gårds-dyrene konkurrerer om å komme først over målstreken. Du må satse på hvilken av dyrene du mener vil vinne, for eksempel grisen, sauen, geita, kua, kalkunen, eselet eller et annet dyr som får deg til å le hele veien til banken!

Nå la oss ta en titt på de tekniske aspektene ved spillet. Spilleautomaten inneholder fem hjul og 50 linjer. Det har muligheter for satsing fra $0.01 og $50 per spinn og spillet er derfor et ideelt valg for low-rollers. Spillet inneholder en fast topp-jackpot på 3,000 mynter hvilket kan innebære store gevinster selv om du kun satser minimumsbeløp hver gang du spinner hjulene.

Spillet inneholder alle de vanlige spill-funksjonene. Fugleskremsel-symbolet (scarecow) er wild hvilket innebærer at det erstatter alle andre symboler for å skape vinnende kombinasjoner. Det vil ikke multiplisere gevinster, men denne mangelen kompenseres med symbolene Hest og Høne. Det første av disse aktiverer en multiplikator, forutsatt at to eller flere av samme symbol dukker opp. Det andre symbolet åpner et skrapelodd-spill som også belønner med en multiplikator. Bonde-symbolet kan belønne spillere med opp til 20 gratis spinn dersom minst to av disse dukker opp på hjulene.

Det beste aspektet ved spillet Crazy Farm Race er bonusspillet, som aktiveres når spilleren har samlet sammen 500 bonuspoeng. Hvert bonus-symbol belønner spilleren med 100 bonus-poeng (og gratis spinn). I bonusspillet velger du hvilket dyr du mener vil vinne bonde-løpet. Du vinner en premie dersom ditt valgte dyr kommer først eller som nummer to. Når du har samlet sammen 1,000 bonuspoeng må du velge mellom fire gårds-dyr. Den gode nyheten er at du vil vinne uavhengig av hvilket valg du tar. Den eneste forskjellen er hvor mye du kan vinne.

En rekke spillere fra hele verden vender stadig tilbake til dette inntagende spillet og spesielt bonusspillet vil sørge for at du kommer i et godt humør. Dersom du er en spiller som foretrekker et norsk kasino spill hvor du kan spille lengre for små innsatser er dette spillet for deg!

Leave a Reply